dr carmen giuglea
 

Articole


 

Redarea conturului corporal dupa operatiile post-bariatrice aduce beneficii estetice si psihologice pentru pacienti

Cum arata viata unui pacient dupa operatia de micsorare a stomacului si ce este chirurgia post-bariatrica de corectie a conturului corporal?

Procedura care te ajută să îți menții greutatea după ce ai slăbit

Un studiu care a decurs in Statele Unite, prezentat la Reuniunea Chirurgilor Plasticieni din America, demonstreaza o diferenta importanta in ramanerea la o greutate mica a pacientilor care au apelat la chirurgia plastica postbariatrica fata de cei care nu au facut-o.
www.doctorulzilei.ro

Chirurgia conturului corporal, ca parte integrata procesului de slabire post-bariatrica

Chirurgia conturului corporal dupa slabiri excesive este o chirurgie care se situeaza la limita dintre chirurgia estetica si cea reconstructiva. Pentru pacientii care au slabit mult ...
www.businesswoman.ro
 

Chirurgia postbariatrica

chirurgie postbariatrica
Chirurgia postbariatrica sau chirurgia corectoare a conturului corporal dupa scaderea masiva in greutate reprezinta o solutie de ameliorare a aspectului fizic al pacientilor cu ...

Augmentare mamara - Dosar complet

marire sani
Augmentarea mamara este termenul medical utilizat pentru marirea de sani. Acest tip de procedura presupune plasarea ...

Avantajele tratamentului cu botox

tratament botox
Folosit de ani buni in tratamentul afectiunilor neurologice, Botox-ul - toxina botulinica este folosit in prezent pe scara larga in scop ...
 

Secretele unui ten mai tanar

lifting facial
Pe masura ce imbatranim, capacitatea de regenerare a celulelor pielii scade, iar productia de colagen si elastina in straturile mai profunde se diminueaza in mod considerabil.

Jalupro

jalupro
Incapand cu varsta de 25 de ani, cantitatea de colagen produsa de pielea noastra se reduce cu 1-1,5% pe an; in consecinta in jurul varstei de 45 de ani detinem aproximativ ...

Liftingul de coapse

lifting coapse
Este procedura prin care se ridica tegumentul flasc, cazut de la nivelul coapselor aparut dupa scaderi masive in greutate, postpartum sau prin inaintarea in varsta.
 

Botoxul in tratamentul ridurilor

Botoxul in tratamentul ridurilor
Toxina botulinica este un derivat din bacteria anaeroba Clostridium Botulinum. Exista 8 subtipuri diferite de toxina botulinica ...

Liftingul facial

lifting facial
Din nefericire primele semne ale imbatranirii apar la nivelul fetei si se traduc prin scaderea cantitatii de grasime si cresterea laxitatii tegumentului ...

Remodelare corporală pe muchie de cuțit

Cunosc femei care arată impecabil și cu toate astea încearcă cu disperare să corecteze chiar și ce nu trebuie corectat. Tehnicile astea de contur corporal, de exemplu, au și ele scopul lor.
Cine se califica pentru liposuctie sau abdominoplastie ne explica Carmen Giuglea!

Intinerirea faciala - de la simple injectari la lifting chirurgical

Lifting facial Liftingul facial este ultima solutie in ierarhia metodelor de intinerire faciala dupa fillere, toxina botulinica, peelinguri chimice, tratamente laser si lipofilling. Este foarte utila mai ales atunci cand este necesara si rezolvarea aspectului inestetic al gatului, liftingul cervico-facial fiind in acest caz solutia.

Ce este si cum se face blefaroplastia, procedura prin care iti poti intineri ochii

dr. Carmen Giuglea
Aceasta presupune corectarea excesului tegumentar de la nivelul pleoapelor, combinata sau nu cu corectia pungilor de sub ochi, explica pentru Ziare.com conf. dr. Carmen Giuglea, medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

Operații gratuite pentru reconstrucția sânilor la spitalul Sf. Ioan din București

reconstructie san dr carmen giuglea
CONF. DR. CARMEN GIUGLEA realizează operații GRATUITE de reconstrucție a sânilor adresate pacientelor ce au suferit mastectomii cauzate de cancerul mamar.

Declarația CONF. DR. CARMEN GIUGLEA în ceea ce privesc reconstrucțiile mamare

reconstructie san dr carmen giuglea "Femeile care au suferit mastectomii cauzate de cancer pot beneficia gratuit de reconstrucție de sân cu implant ", declară CONF. DR. CARMEN GIUGLEA șefă a secției de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă a spitalului Sf. Ioan din capitală.

"Pacientele care au suferit mastectomii ezită să apeleze la operații de reconstrucție prin implant"

CONF. DR. CARMEN GIUGLEA împreună cu echipa sa de specialiști de la spitalul Sf. Ioan București intenționează să transforme unitatea într-un centru de referință în ceea ce privește reconstrucția mamară postmastectomie și încurajează pacientele să se opereze, intervenția fiind DECONTATĂ de CNAS.

"Conferință de presă Spitalul Sf. Ioan, 15 octombrie 2014, BRA DAY"

dr Carmen Giuglea
conf. Dr. CARMEN GIUGLEA medic primar și șefă a secției de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă a spitalului Sf. ioan București

Reconstrucție de sân la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală

dr Carmen Giuglea CONF. DR. CARMEN GIUGLEA împreună cu echipa sa de specialiști de la spitalul Sf. Ioan București ajută femeile care au suferit în urma unei mastectomii să își recapete integritatea corporală.

Veste bună pentru româncele care au făcut MASTECTOMIE!

masectomie dr carmen giuglea
Acum pot beneficia de IMPLANTURI GRATUITE! CONF. DR. CARMEN GIUGLEA șefă a secției de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă a spitalului Sf. Ioan București s-a implicat total în programul de reconstrucție mamară pentru a ajuta pacientele care au suferit în urma unei mastectomii.
dr carmen giuglea

Vreau sa ma programez

 

+40 723 216 718
+40 799 873 774

 
Copyright Conf. Dr. Carmen Giuglea. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al conf. dr. Carmen Giuglea.
 
 
sus