dr carmen giuglea
 

Avantajele tratamentului cu botox

tratament botoxFolosit de ani buni in tratamentul afectiunilor neurologice, Botox-ul - toxina botulinica este folosit in prezent pe scara larga in scop cosmetic in tratarea ridurilor frontale si celor de la colturile ochilor - laba de gasca.

 
Odata injectat induce paralizia temporara a musculaturii fine de sub piele care prin contractie creeaza ridurile. Interventia este nedureroasa-se poate aplica si o crema anestezica in prealabil - dureaza putin nu necesita internare sau perioda de recuperare. Imediat te poti intoarce la serviciu sau poti merge la petrecere. Singurele semne care pot ramane sunt niste mici puncte usor rosii la locul injectailor, puncte ce vor disparea in maxim 2 ore si care pot fi usor mascate prin aplicarea unui fond de ten.Ceea ce trebuie sa stii este ca trebuie sa eviti alte tratamente cosmetice la nivelul fetei timp de o saptamana, in special tratamente ce implica folosirea caldurii-tratamente cu aburi, epilare cu ceara, etc. Efectul botoxul ui se va instala in timp, va fi complet dupa 5-7 zile de la injectare si dureaza pana la 6 luni, dupa care va fi necesara o noua injectare pentru mentinerea rezultatului.

Deci, de ce sa iti faci botox?

  • Este o interventie scurta si nedureroasa
  • Nu necesita internare si nici recuperare
  • Nu iti intrerupe activitatea profesionala si nici viata sociala
  • Te bucuri de un aspect tanar, de o privire luminoasa si de o fata cu aspect odihnit pentru mai mult timp fara interventii laborioase si costisitoare cum este liftingul facial
  • Poti renunta in orice moment la continuarea tratamentului fara nici un risc, decat acela al reaparitiei ridurilor. Este un mit gresit acela ca la intreruperea tratamentului “iti cade fata”. In realitate ridurile pe care le aveai inainte reapar dar le percepi mai accentuate deoarece te-ai obisnuit cu aspectul tanar luminos si odihnit dat de botox.


Alte Articole

Jalupro
jalupro
Incapand cu varsta de 25 de ani, cantitatea de colagen produsa de pielea noastra se reduce cu ...
Botoxul in tratamentul ridurilor Botoxul in tratamentul ridurilor
Toxina botulinica este un derivat din bacteria anaeroba Clostridium Botulinum. Exista opt ...
dr carmen giuglea

Vreau sa ma programez

 

+40 723 216 718
+40 799 873 774

 
Copyright Conf. Dr. Carmen Giuglea. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al conf. dr. Carmen Giuglea.
 
 
sus