dr carmen giuglea
 
dr carmen giuglea

Curriculum Vitae
Doctor in Stiinte Medicale, Medic Primar in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, Conferentiar Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, departamentul de Chirurgie plastica, Sef de Sectie Chirurgie Plastica la Spitalul Clinic De Urgenta “Sf. Ioan”, Bucuresti.

 

Informatii generale

Domeniul de activitate al Dr. Carmen Giuglea este chirurgia plastica, reconstructiva si estetica. Chirurgia estetica reprezinta domeniul chirurgiei plastice care corecteaza deficitele estetice congenitale (cu care te nasti), dar si cele determinate de varsta sau chiar alte afectiuni, accidente sau alte interventii chirurgicale. Interesul crescut asupra posibilitatilor de reintinerire, de imbunatatire a aspectului estetic la orice nivel corporal, au facut din chirurgia plastica si estetica o chirurgie moderna, de varf.

Chirurgia estetica a devenit treptat o parte componenta a vietii noastre, la care apeleaza cu dezinvoltura in general oameni tineri, cu o gandire deschisa, dar si oameni maturi sau varstnici, care doresc sa estompeze urmele lasate de trecerea timpului. Pentru a obtine prin chirurgie un rezultat cat se poate de bun, trebuie sa aveti norocul ca in medicul care va trateaza sa se armonizeze simtul artistic cu indemanarea si profesionalismul. Caci chirurgia plastica este o arta care trebuie facuta de profesionisti.

Este binecunoscut faptul ca dorinta de imbunatatire a aspectului fetei si corpului este in general motivata de existenta unor complexe fizice care genereaza la randul lor temeri si anxietate fata de propria persoana. Rezolvarea acestora poate contribui la gasirea sau recapatarea echilibrului psihic al persoanelor in cauza, cu modificarea chiar a comportamentului social. Intelegerea acestor mecanisme vine in sprijinul ideii de sustinere a rolului chirurgiei estetice in ameliorare a imaginii de sine, a cresterii increderii in propria persoana.

Echipa de profesionisti a dr. Carmen Giuglea va asteapta sa o cunoasteti, garantand ca va va face sa fiti inconjurati de caldura, incredere si disponibilitate la solicitarile dumneavoastra. Procedurile chirurgicale utilizate sunt adaptate si individualizate, lucru de care va puteti convinge in cadrul consultatiei.

In functie de problema pe care o aveti, puteti beneficia de un sfat, o ameliorare sau o rezolvare a acesteia, in functie de tipul problemei si de posibilitatile reale de tratament. Indiferent de situatie, profesionalismul, daruirea si caldura cu care veti fi inconjurati de catre membrii echipei Dnei. Dr. Carmen Giuglea va vor ajuta sa treceti usor si cu incredere peste orice moment dificil.


  CV complet conf. dr. Carmen Giuglea
Articole

Augmentare mamara - Dosar complet marire sani
Augmentarea mamara este termenul medical utilizat pentru marirea de sani. Acest tip de ...
Liftingul de coapse
lifting coapse
Este procedura prin care se ridica tegumentul flasc, cazut de la nivelul coapselor aparut dupa ...
dr carmen giuglea

Vreau sa ma programez

 

+40 723 216 718
+40 799 873 774

 
Copyright Conf. Dr. Carmen Giuglea. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al conf. dr. Carmen Giuglea.
 
 
sus