dr carmen giuglea
 
dr carmen giuglea

Consultatii
Doctor in Stiinte Medicale, Medic Primar in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, Conferentiar Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, departamentul de Chirurgie plastica, Sef de Sectie Chirurgie Plastica la Spitalul Clinic De Urgenta “Sf. Ioan”, Bucuresti.

 

Pentru a putea discuta despre modalitatile si posibilitatile de rezolvare a problemei dumneavoastra care v-a determinat sa cereti sfatul unui chirurg estetician, este necesar un dialog liber si deschis intre dvs. si acesta din urma. Cu siguranta consultatia ofera cadrul optim pentru acest lucru.

Programarea pentru o consultatie o puteti obtine telefonic, la unul din urmatoarele numere:
+40 722 394 222, +40 723 216 718.

Consultatiile se fac numai dupa o programare telefonica in prealabil cu cel putin citeva zile inainte de data dorita si sunt valabile numai dupa confirmarea telefonica a acestora in ziua respectiva. Pentru programare va rugam sa comunicati asistentei: numele, prenumele, numarul de telefon, ziua in care doriti consultatia, subiectul de interes al dvs. Pretul consultatiei este de 200 Ron.

Consultatia dureaza in medie 30-60 minute, si consta intr-o discutie libera in care medicul va va explica toate amanuntele legate de interventia solicitata precum si beneficiile estetice reale ce se pot obtine.

Tot in ziua consultatiei vi se va completa o fisa de consultatie personala ce cuprinde toate datele dumneavoastra de contact, antecedente medicale si interventia solicitata. Indicatia de tratament este hotarata si in functie de dorinta dvs., dar adaptata situatiei individuale, fara a ne abate insa de la principiul calitatii actului chirurgical si onestitatii medicale.

In cursul consultatiei vi se vor preciza analizele necesare in vederea efectuarii interventiei estetice, locul unde pot fi efectuate acestea, precum si programarea datei interventiei.De asemenea veti primi o fisa informativa cu tratamentul postoperator necesar in cazul interventiei pe care urmeaza sa o efectuati.

In momentul programarii operatiei se va achita un avans de 10-25% din costul acesteia.

Operatia se va desfasura intr-un cadru placut, care sa confere confort si siguranta, intr-o sala de operatie dotata cu aparatura moderna, supravegheata de un personal caracterizat de profesionalism si solicitudine.

Dupa operatie pacientii vor ramine sub supraveghere in salonul postoperator pentru maxim 24 ore, iar dupa externare vor fi urmariti prin controale planificate pe toata durata vindecarii si ulterior prin controale lunare, anuale sau ori de cite ori este necesar.


Articole

Augmentare mamara - Dosar complet marire sani
Augmentarea mamara este termenul medical utilizat pentru marirea de sani. Acest tip de ...
Liftingul de coapse
lifting coapse
Este procedura prin care se ridica tegumentul flasc, cazut de la nivelul coapselor aparut dupa ...
  CV complet conf. dr. Carmen Giuglea

dr carmen giuglea

Vreau sa ma programez

 

+40 723 216 718
+40 799 873 774

 
Copyright Conf. Dr. Carmen Giuglea. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al conf. dr. Carmen Giuglea.
 
 
sus