dr carmen giuglea
 

Liftingul de coapse

lifting coapse


Este procedura prin care se ridica tegumentul flasc, cazut de la nivelul coapselor aparut dupa scaderi masive in greutate,postpartum sau prin inaintarea in varsta. Procedura se adreseaza in special tegumentului de la nivelul fetelor interne ale coapselor, cel mai frecvent si cel mai vizibil afectat, dar corecteaza de asemenea si laxitatea tegumentara de la nivelul fetelor anterioara si posterioara a coapselor.

 

Operatia se realizeaza sub anestezie generala sau rahianestezie si consta in efectuarea unor incizii in zonele inghinale (la baza coapselor),decolarea tegumentului si ridicarea lui urmata de excizia tegumentului in exces si sutura intradermica. Postoperator se instituie tratament antibiotic si calmant, tratament ce va fi continuat timp de 5-7 zile si la domiciliu; de asemenea, este obligatorie purtarea unui corset special timp de 6 saptamani, corset ce poate fi achizitionat din clinica. Firele de sutura se suprima la 14 zile de la interventie timp in care este interzis contactul cu apa la acest nivel.

Se recomanda evitarea traumatismelor locale, a eforturilor fizice precum si a mersului prelungit in vederea obtinerii unor cicatrici cat mai frumoase. Cicatricile sunt plasate la nivel inghinal (la baza coapselor) si, in functie de amplitudinea interventiei pot fi pana la nivelul santurilor subfesiere. De aceea pacientul trebuie sa cantareasca foarte bine daca aspectul de tegument ferm, elastic primeaza in fata cicatricilor.Alte Articole

Augmentare mamara - Dosar complet marire sani
Augmentarea mamara este termenul medical utilizat pentru marirea de sani. Acest tip de ...
Avantajele tratamentului cu botox tratament botox
Folosit de ani buni in tratamentul afectiunilor neurologice, Botox-ul - toxina botulinica este ...
dr carmen giuglea

Vreau sa ma programez

 

+40 723 216 718
+40 799 873 774

 
Copyright Conf. Dr. Carmen Giuglea. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al conf. dr. Carmen Giuglea.
 
 
sus