dr carmen giuglea
 
dr carmen giuglea

Centrul Medical Pogany
Centru de excelenta in chirurgia estetica si postbariatrica

Vă așteptăm într-o nouă locație mai spațioasă și mai elegantă gandită special pentru confortul dumneavoastră.

 

PRIMA clinică din țară specializată în chirurgia postbariatrică

inaugurare clinica pogany

Frumusețea se regăsește în calitate. Clinica Pogany vă propune o experiență medicală susținută de echipamente ce reprezintă tehnologia avansată în chirurgia estetică. Dotările cabinetelor, sălilor de operație și post-operator, saloanelor și spațiului auxiliar sunt menite să vă asigure un confort deosebit și calitate pentru ca dumneavoastră să aveți o experiență plăcută alături de noi.

Gama de interventii chirurgicale care se pot desfășura în clinică este foarte variată, fiind reprezentată de intervenții chirurgicale estetice faciale, rinoplastii, chirurgia de modelare a sânului, de remodelare a conturului corporal, alături de multiple proceduri nechirurgicale de întinerire a feței (PRP- terapia vampir, mesoterapie, injectări de fillere sau toxină botulinică, laser, radiofrecvență), pentru a putea oferi pacientelor noastre toată gama de proceduri moderne existente. De asemenea majoritatea intervențiilor de chirurgie plastică se pot efectua în această clinică modernă.

Cel mai important deziderat al Clinicii Pogany își are rădăcina în Jurământul lui Hipocrate: siguranța pacienților înainte de orice! Iubim frumusețea, dar mai întâi prețuim sănătatea, iar profesionalismul echipei, rigoarea procedurilor și tehnologia ultramoderna selectată sunt expresii ale respectării acestui principiu.

Locatie

Str. Mugur Mugurel nr. 4, sector 3, Bucuresti

Email: giugleacarmen@yahoo.com

Telefon: +40 723 216 718 | +40 722 394 222 | +40 799 873 774

Harta


Ce spun pacienții noștri

CARMEN: Apreciez profesionalismul si amabilitatea cadrelor medicale. Va multumesc pentru tot sprijinul acordat.

IULIANA: Foarte multa amabilitate, cu siguranta voi reveni!

CARMEN-IUSTINA: Un personal foarte amabil si sunt foarte profesionale. Sunt foarte multumita!

Luminita Ma numesc luminita si acum 15 zile mi-am facut o operatie de abdominoplastie la clinica doamnei dr. Carmen Giuglea. Este un medic deosebit si foarte pregatita, spun asta pentru ca am mai facut alte operatii in Italia, sunt foarte multumita de rezultatul operaziei si ii multumesc doamnei doctor ca a reusit sa ma faca fericita pentru ca acum ma simt admirata si sunt fericita. Multumesc dr. Carmen Giuglea!

LIZA MARIE: Simplu, abia astept sa revin pentru ridicarea sanilor.

MARICELA: Sunt impresionata pozitiv de personalul medical din clinica dvs, foarte atent, present si profesionist. Multumesc!

MAGDALENA: Ma simt foarte norocoasa ca am ales clinica dumneavoastra. Respect si stima pentru personal, in special pentru Dr. Carmen Giuglea, o persoana deosebita. Va multumesc tuturor pentru atentia oferita. Am ales sa revin curand pentru serviciile dvs.

Minerva: Sunt doua saptamani de cand am efectuat o rinoplastie la dr. Carmen Giuglea. Sunt mai mult decat fericita cu rezultatul, chiar daca am avut doua nopti de nesomn dupa interventia chirurgicala datorate tampoanelor pentru nas din cauza carora nu am putut respira. Multumesc din inima toate echipei, in special doamnei dr. Giuglea si asistentei Dana care m-a ajutat in prima noapte cu atata atentie si bunatate.

ELENA: Sunt foarte multumita de clinica dvs. Si de modul de cooperare cu clientii si tratatia personalului medical cu pacientii. Va multumesc pentru tot!

LUIZA: In aceasta clinica m-am simtit ca intr-o familie, personalul a fost foarte amabil, foarte atent in toate privintele, va multumesc!

EMILIA: No comment. Super!

IULIA: Am facut cea mai buna alegere. Dna dr. este mai mult decat o profesionista. Mi-a depasit asteptarile.

MARIA: Excelent din punct de vedere profesionist si tot personalul foarte amabil. Excelenta spitalizare!

ANA-MARIA: Totul a decurs foarte bine. Multumesc dnei. doctor si asistentelor care au asistat la interventiile mele chirurgicale.

GABRIELA: Super conditii, super professionalism. Toate conditiile sunt exceptionale si recomand cu incredere serviciile dvs.

LILIANA: Primire eleganta, personal zambitor - voce calma, dar ferma. Multumesc medicilor si asistentelor!

Cristina T In 2006 am facut o operatie de schimbare a silicoanelor si nu a fost de loc usor pentru ca prima a fost o mare greseala (operatia am facut-o in Germania Frankfurt Main). Doamna dr. Giuglea m-a operat a 2 oara si mi-a salvat sanii, un mare succes!!!!! Sunt fffff multumita. Am fost la multe controale si toti doctorii au spus ca sunt superbi si sanatosi! Urmatoarea operatie o voi face tot la dr. Carmen Giuglea (lifting facial).
Articole

Imagini inainte/dupa modelare contur corporal Chirurgie Postbariatrica
Chirurgia postbariatrica sau chirurgia corectoare a conturului corporal dupa scaderea masiva in greutate reprezinta o solutie de ameliorare a aspectului fizic al pacientilor cu aceste probleme.
Liftingul de coapse
lifting coapse
Este procedura prin care se ridica tegumentul flasc, cazut de la nivelul coapselor aparut dupa ...
  CV complet conf. dr. Carmen Giuglea

Vreau sa ma programez

 

+40 723 216 718
+40 799 873 774

 
Copyright Conf. Dr. Carmen Giuglea. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al conf. dr. Carmen Giuglea.
 
 
sus