dr carmen giuglea
 
dr carmen giuglea

Contact
Doctor in Stiinte Medicale, Medic Primar in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, Conferentiar Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, departamentul de Chirurgie plastica, Sef de Sectie Chirurgie Plastica la Spitalul Clinic De Urgenta “Sf. Ioan”, Bucuresti.

 

CENTRUL MEDICAL POGANY
Centru de excelenta in chirurgia estetica si postbariatrica

Str. Mugur Mugurel nr. 4, sector 3, Bucuresti

Email: giugleacarmen@yahoo.com

Telefon: +40 722 394 222 | +40 723 216 718


Echipa de profesionisti a Dr. Carmen Giuglea va asteapta sa o cunoasteti, garantand ca va va face sa fiti inconjurati de caldura, incredere si disponibilitate la solicitarile dumneavoastra. Procedurile chirurgicale utilizate sunt adaptate si individualizate, lucru de care va puteti convinge in cadrul consultatiei.Articole

Imagini inainte/dupa modelare contur corporal Chirurgie Postbariatrica
Chirurgia postbariatrica sau chirurgia corectoare a conturului corporal dupa scaderea masiva in greutate reprezinta o solutie de ameliorare a aspectului fizic al pacientilor cu aceste probleme.

Vreau sa ma programez

 

+40 723 216 718
+40 799 873 774

 
Copyright Conf. Dr. Carmen Giuglea. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al conf. dr. Carmen Giuglea.
 
 
sus