Marire FeseObiectivul operatiei este reprezentat de marirea volumului feselor si accentuarea proiectiei acestora, de obtinere a unui profil si a unui volum cat mai natural, cu o trecere neteda spre talie si coapse. Exista 2 metode prin care se poate obtine aceasta:
cu proteze siliconice
prin injectarea de grasime proprie (lipofilling)

Anestezia folosita poate fi epidurala sau generala.

 

Procedura

In cazul maririi cu implante, acestea se introduc printr-o incizie in zona coccigiana (in partea superioara a santulului interfesier) dupa care se creaza un buzunar in care se vor introduce implantele. Acestea vor fi plasate in jumatatea superioara a fesei, pentru a se evita lezarea nervului sciatic.

In cazul lipofilling-ului, grasimea necesara maririi feselor se obtine prin liposuctie din zone precum coapsele, abdomenul sau trunchiul posterior. Aceasta grasime, preparata in mod adecvat, este injectata prin multiple tunele, pentru a obtine o buna uniformitate. Este vorba practic de o redistributie a grasimii. Stiut fiind faptul ca inevitabil se va produce un grad de resorbtie, este necesara injectarea unui volum mai mare cu 30-50% . Interventia este mai indelungata (in medie 2 ore, fata de 1,5 ore pt. implante) si mai laborioasa decat in cazul implantelor, dar are marele avantaj ca cicatricile postoperatorii sunt minime, aproape inobservabile.


Postoperator

Postoperator, este recomandat repaus relativ pentru 2-3 zile. Recuperarea dureaza variabil, in functie de tehnica adoptata: astfel, dupa implante se recomanda 7-15 zile, iar pentru lipofilling intervalul este mai scurt. In cazul protezelor fesiere, este necesara evitarea unor anumite tipuri de exercitii fizice timp de 4-6 saptamani, iar pe viitor se recomanda evitarea injectiilor intramusculare.

Inainte

Dupa

Lipofilling Fese - Inainte
Lipofilling Fese - Inainte
 
Lipofilling Fese - Dupa
Lipofilling Fese - Dupa
Lipofilling Fese - Inainte
Lipofilling Fese - Inainte
 
Lipofilling Fese - Dupa
Lipofilling Fese - Dupa
Implant Fese - Inainte
Implant Fese - Inainte
 
Implant Fese - Dupa
Implant Fese - DupaTaguri: dr. Carmen Giuglea, Carmen Giuglea, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie estetica bucuresti, microchirurgie reconstructiva, marire sani, pret marire sani, pret operatie sani, clinica chirurgie estetica, operatie estetica, implanturi cu silicon, micsorare sani, ridicare sani, mamoreductie, augmentare mamara, marire buze, injectii botox, lipoaspiratie, operatie la nas, corectare nas, micsorare nas, liposuctie, rinoplastie, rinocorectie, lifting facial, corectie pleoape, blefaroplastie, corectie urechi, otoplastie, lipofilling, abdominoplastie, modelare abdomen, mentoplastie, micsorarea barbiei, ginecomastie, lipectomie, marire fese, marire penis, reducere labii, silicoane, pret silicoane, implant silicon, remodelare corp, intinerire faciala, infrumusetare faciala


Articole

Augmentare mamara - Dosar complet
Augmentarea mamara este termenul medical utilizat pentru marirea de sani. Acest tip de ...
Liftingul de coapse

Este procedura prin care se ridica tegumentul flasc, cazut de la nivelul coapselor aparut dupa ...

Vreau sa ma programez

 

+40 723 216 718
+40 770 440 518
+40 732 431 474

 
Copyright Dr. Carmen Giuglea. Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al dr. Carmen Giuglea.
 
 
sus